I'm back, i stash mi sad :P

Nakon dugo vremena, vraćam se. Žao mi je da napustim sve ovo, ponajprije prijatelje, a onda i blog. Ipak, za neke stvari, potrebno je vrijeme. A vrijeme je… Nedefinisan pojam. Ne želim, neću, i obećavam da više nikada, ama baš nikada neću zapostaviti ovaj blog. Uskoro će biti promijenjena i pozadina, boxevi, novi postovi &co.

Povratak u velikom stilu.
Jača sam.
I šta'sh mi sad?

Iako nisam pisala duže vrijeme, nije se desilo mnogo promjena. Škola je na mjestu. Ljubav, brate, niDJe veze. Fkt. Ima i onih kojima je gore, i koji noćima plaču zbog "neostvarene ljubavi", a ja Bgm, fino, mirno.

Ljubav će doći, kada se najmanje nadaš.

Nego, meni je tata prije tri sedmice spominjao iznenađene je."Past ćeš na guzicu kad vidiš!" Znala sam ja uvijek da je moj tata leDŽenda :D. Brat polaže vozački, u stvari, tek je počeo da "uči", pa eto, sve to kada se sabere i oduzme, dobije se LAPTOP. Pala sam na guzicu, stvarno XD Ugl, prezadovoljna sam s njime. U utorak je takmičenje iz matematike, ali školsko. Razmišljam da li da idem, ili ne. Ima vremena za razmišljanje 😀

Budite mi pozdravljeni.
Ja sam ipak dijete :r.

quietvoice
-[Pomisliš li nekada da si pametan?]- Nemoj to raditi! Glupi pomišljaju, pametni dokazuju! Ljubomora dokazuje mnogo toga.

Komentariši